Siroimmasta takasta tilan suurimmaksi katseen vagitsijaksi

Tornion kerrotaan olevan onnellisten asukkaiden kaupunki. Vastassa odottelikin paikallinen Maria hymyssä suin, joka kutsui kotiinsa nauttimaan takan lämpöisestä tunnelmasta.
Takkahuoneen asiakkaan Marian tyylikkään siro kiertoilmatakka on kuin onkin upea ilmestys, suorastaan käypi katteeksi – kuten näillä kulmilla sanotaan.
Tämä kyseinen takka on loistava esimerkki siitä, ettei takan tarvitse olla valtava vangitakseen katseen. Tyylikäs muotoilu kääntää päät, ja fiksusti sijoitettu tulipesä tuo upeat liekit esille suuren takan tapaan. Pienikin voi olla kaunista.

Mistä liikkeestä ostit takan?
Maria: Ostin takan Muuraus- ja laattatyö E. Lappalainen -liikkeestä eli Tornion toimipisteeltä.
Miten päädyit ostamaan takan juuri tästä liikkeestä?
Maria: Serkkuni työskentelee kyseisessä liikkeessä, joten päädyin sitä kautta tutustumaan juuri tämän liikkeen valikoimaan.
Miksi valitsit tämän kyseisen takan?
Maria: Erityisesti tämän Nordpeis Me Pedestal -takan muotoilu miellytti silmää. Sen lisäksi, että pidin takan ulkonäöstä, oli se myös sopivan kokoinen ja varaavan sijaan kiertoilmatakka. En etsinyt takkaa varsinaisesti tuomaan lämpöä, sillä kodissani on maalämpö.
Mitä ominaisuuksia tarkkailit takkaa ostaessasi?
Maria: Tarkkailin lähinnä takan ulkoisia ominaisuuksia. Etsin muotoilultaan massasta poikkeavaa takkaa, joka olisi vielä näppärän kokoinenkin. Takan lämmitysteho ei ollut minulle tärkeä ominaisuus, vaan halusin takan olevan nimenomaan tunnelman tuoja.

Mitkä asiat vaikuttivat ostopäätökseesi?
Maria: Ihastuin takan ulkonäköön. Liikkeen puolesta minulle luvattiin myös nopea toimitus, joka vahvisti lopulta ostopäätökseni.
Miten ostotapahtuma sujui?
Maria: Ostotapahtuma meni oikein helposti. Kokemus oli varsin sujuva, eikä mitään ongelmia ollut. Sain alusta loppuun asti hyvää ja ammattitaitoista palvelua.
Kuinka takan asennus meni?
Maria: Valitsin takan asennuspalvelun. Takka tuli suoraan kotiovelle, ja oikeaoppisesta asennuksesta huolehtivat liikkeen asiantuntijat. En ollut takan asennuksen aikana itse paikalla, mutta lopputuloksen perusteella takan asennus sujui hyvin.
Onko sinulla nostaa jotain tiettyä asiaa, joka koko projektissa oli erityisen hyvää?
Maria: Haluan nostaa esille koko projektin vaivattomuuden. Löysin mieluisan takan helposti, jonka jälkeen se sovitusti toimitettiin sekä asennettiin  ammattilaisten toimesta. Minun ei itse tarvinnut huolehtia mistään, vaan liike hoiti mallikkaasti kaiken alusta loppuun.
Olet jo tovin kerennyt asustella tässä takan kanssa, miten takka on toiminut?
Maria: Takka on tuonut kaivattua tunnelmaa kotiini puolisen vuotta. Kesä oli todella lämmin, joten takan käyttö jäi tietenkin vähemmälle. Sen verran mitä olen takkaa ehtinyt käyttämään, on se toiminut kuten pitääkin.

Onko takassa jotain tiettyä ominaisuutta, joka on erityisesti miellyttänyt ja missä tilanteessa?

Maria: Takka on juuri sopivan kokoinen tähän tilaan. Vaikka takka onkin kooltaan suhteellisen pieni, on tulipesä sopivan korkealla, joten tulen liekit näkyvät upeasti. Olen ollut todella tyytyväinen ostokseeni.

Jokainen koti ja asukas on erilainen – ja niin myös takka

Takka on merkittävä osa kotia, sen sisustusta sekä tunnelmaa. Takkasydän on kodin sydän. Takan äärellä vietetään ihania hetkiä ja luodaan lämpimiä muistoja, jotka säilyvät läpi elämän. Jokainen koti ja asukas on erilainen, eikä takankaan tarvitse olla samanlainen kodista toiseen. Oman näköinen takka tekee kodista kodin tuntuisen. Tuntuuko täydellisen takan etsintä siltä kuin etsisi neulaa heinäsuovasta? Kun kodin seinät tulevat vastaan, saattaa sopivan takan löytäminen olla hankalaa. Takkahuoneen asiantuntijat ympäri Suomen auttavat sinua löytämään unelmiesi takan, joka sopii juuri sinun kotiisi.