Lapsiperheeseen sopiva, turvallinen kiertoilmatakka toi uuteen asuntoon kodin tuntua

Takkahuoneen asiakas Janiine toivotti tervetulleeksi kotiin, jossa uuden tuoksu kutsui tutustumaan – Janiinen pieni perhe, johon kuuluu hänen miehensä Kristoffer sekä heidän poikansa, ovat kutsuneet kaunista taloa kodikseen maaliskuusta lähtien. Kodin yläkerta on vielä laittoa vailla, mutta alakerta on jo viimeistelty tyylikästä kiertoilmatakkaa myöten. Takan mukana taloon jäivät asumaan myös tunnelma, lämpö sekä kodin tuntu.

Mistä liikkeestä ostitte takkanne?
Janiine: Ostimme takkamme LämpöPiste-myymälästä eli Mustasaaren toimipisteeltä.
Miten päädyitte ostamaan takan juuri tästä liikkeestä?
Janiine: Asuimme aiemmin rivitalossa, johon ostimme takan tästä samasta liikkeestä. Tiesimme saavamme loistavaa palvelua jo tutuksi tulleelta asiantuntijalta, jonka kanssa asioiminen sujui viime kerrallakin helposti. Päädyimme ostamaan takan tästä liikkeestä siis aikaisempien hyvien kokemusten vuoksi.

Miksi valitsitte tämän kyseisen takan?
Janiine: Olemme aina halunneet ison takan. Toivoimme lisäksi isoa luukkua, joka antaa oikeuden upeille liekeille ja tuo tulen nähtävillemme. Valitsimme takan myös sen kustomointimahdollisuuksien vuoksi – emme halunneet valmistakkaa, vaan tahdoimme suunnitella takasta juuri oman näköisemme.
Mitä ominaisuuksia tarkkailitte takkaa ostaessanne?
Janiine: Vaikka takan tarkoitus ei ollut toimia lämmönlähteenä, halusimme sen kuitenkin tuovan lämpöä, mikäli esimerkiksi kodin lämmitysjärjestelmästä jokin menisi rikki.
Meille oli tärkeää, ettei takka ole ainoastaan ulkoisesti upean näköinen, vaan myös arjessa toimiva. Yksi hyvin merkittävä ominaisuus oli lisäksi luukun tuplalasi, sillä perheessämme on pieni poika. Halusimme varmistaa, ettei luukun lasi pääse lämpenemään liikaa lapsen turvallisuuden vuoksi.
Mitkä asiat vaikuttivat ostopäätökseenne? 
Janiine: Ostopäätökseemme vaikuttivat tietysti takan sopiva hinta sekä se, että saimme suunnitella takkaliikkeen asiantuntijoiden kanssa meille jokaista senttimetriä myöten täydellisesti sopivan takan. Takan suunnittelu sujui heidän kanssaan helposti.

Miten ostotapahtuma sujui?
Janiine: Kaikki meni oikein hyvin, ei ollut mitään ongelmaa ostotapahtuman suhteen. Saimme takan tilattua, ja takka toimitettiin kotiovelle ilman viivästyksiä.
Kuinka takan asennus meni?
Janiine: Tarvitsimme asennuksen lisäksi muurauspalvelua. Tilasimme liikkeestä muuraus- ja asennuspalvelun, joten takan muuraus sekä asennus sujui alusta loppuun ammattimaisesti. Kävimme välillä katsomassa asennuksen etenemistä, eikä moitittavaa ollut.
Olette jo tovin kerenneet asustella tässä takan kanssa, miten takka on toiminut?
Janiine: Takka on toiminut tosi hyvin! Aikaisemmassa rivitaloasunnossa meillä oli erilainen takka ja siihen verrattuna tämä nykyinen on huomattavasti helpompi lämmittää. Tähän tilavaan takkaan mahtuu niin isot puupalat, että liekit palavat todella hyvin.

Onko takassa jotain tiettyä ominaisuutta, joka on erityisesti miellyttänyt ja missä tilanteessa? 

Janiine: Pidän etenkin siitä, kuinka upeasti liekit näkyvät. Sohvalla istuessa on suora näköyhteys takan mieltä rauhoittavaan tulipesään. Takka myös tuo ihanasti lämpöä kotiin.

Onko teillä nostaa jotain tiettyä asiaa, joka koko projektissa oli erityisen hyvää?

Janiine: En tiedä, mistä olisimme saaneet vastaavanlaista palvelua. Pystyimme itse suunnittelemaan mieleisemme takan, ja saimme myös muurauspalvelun saman katon alta. Olimme todella tyytyväisiä saamaamme kokonaisvaltaiseen palveluun.

Turvallinen tunnelmanluoja koko perheen yhteiseen olohuoneeseen

Takkahuoneen Mustasaaren myymälä onnistui tekemään Janiinen perheen uuden kodin alakerrasta paikan, jossa pieni perhe voi viettää aikaa yhdessä nauttien takan tuomasta lämmöstä ja hehkuvien liekkien lumoavasta tunnelmasta.

Takkahuoneen takkaliikkeissä asiantuntijat huomioivat myös ne kaikista pienimmät ja tärkeimmät yksityiskohdat – kuten tämän perheen pienen pojan. Tilaan sopiva, turvallinen tunnelmanluoja kokoaa rakkaimmat yhteen.

Myös sinun on mahdollista löytää tai luoda toiveitasi ja tarpeitasi vastaava takka, jonka ääressä voit nauttia tulevan talven pimenevistä illoista.