Sisustustakka toi illallisiin uutta kipinää Helsingissä

Takkahuoneen yritysasiakas toivoi kotiinsa tyylikästä tilanjakajaa, joka lopulta yllätti toimimalla ruoanlaitossa muutaman lisäosan ansiosta kuten hiiligrilli – myös perheen pienimmät pääsivät nauttimaan nuotiomaisesta takkatulesta paistamalla tikun nokassa grilliherkkuja. Sisustustakka pääsi edustamaan upeaa kotia Helsingissä sekä näyttävänä sisustuselementtinä että käytännöllisenä tulisijana.

Mistä liikkeestä ostit takkasi?
Asiakas: Ostin takkani Suomen Sisustustakasta.
Miten päädyit ostamaan takan juuri tästä liikkeestä?
Asiakas: Vaikka kotini rakennusprojektin projektipäällikkö teki tilauksen, rakennuttajana minä valitsin takan mallin. Suomen Sisustustakka oli aiemminkin toimittanut takkoja muihin asuinkerrostalokohteisiini, joten tiesin kyseisen takkatoimittajan olevan luotettava toimija.
Tällaisten rakennusprojektien kohdalla on erityisen tärkeää, että toimitusajat ja asennuspalvelu toimii, sillä projektiaikataulussa pysyminen riippuu osittain takan asennuksesta – takan asennus kun vaikuttaa esimerkiksi vesikattotöihin. Toimitusvarmuus sekä tuotteiden laatu olivat päätökseeni vaikuttavia tekijöitä.
Miksi valitsit tämän kyseisen takan?
Asiakas: Alkuun minulla oli mielessä itse asiassa kilpaileva tuote, eräänlainen design-klassikko. Se kuitenkin määritti katselukulman tarkkaan, eli tulen tuomasta tunnelmasta olisi pystynyt nauttimaan ainoastaan yhdestä suunnasta. Halusin sellaisen sisustustakan, joka jakaa kahtia oleskelutilan, kotiteatterin ja ruokailutilan siten, että takkatulesta on mahdollista nautiskella joka suunnasta.
Mitä ominaisuuksia tarkkailit takkaa ostaessasi?
Asiakas: Takan ulkonäkö oli tärkein ominaisuus, sillä lämmönlähteelle ei ollut tarvetta. Takka on minulle nimenomaan tunnelman luoja. Kirsikkana kakun päällä tämä keittiön yhteydessä sijaitseva sisustustakka on toiminut loistavasti ruoanlaitossa – olen paistanut, savustanut ja hiillostanut tässä kaikenlaista sellaista, mitä nuotiolla tai hiiligrillillä voisi kuvitella valmistavansa. Lapset ovat tykänneet paistaa tikun nokassa nakkeja ja vaahtokarkkeja.
Tämä takka on ollut iso osa ruoanlaittoa toimien loistavasti kaupunkiympäristössä nuotiomaisena tulisijana. Olen ostanut tähän muutamia lisäosia, kuten grilliritilän ja teetättänyt myös kipinäsuojan, joten tällä sisustustakalla on ollut meillä lisäksi ihan oikean hiiligrillin rooli.

Mitkä asiat vaikuttivat ostopäätökseesi?
Asiakas: Ostopäätökseeni vaikutti aikaisemmin mainitsemieni ominaisuuksien lisäksi tämän kyseisen takan uniikkius. Tiedossani ei ole toista samanlaista. Roikkuvia takkoja on toki muutamia, mutta sellaista, jossa upeat liekit ovat näin hyvin nähtävillä ei taida olla toista.
Miten ostotapahtuma sujui?
Asiakas: Oikein hyvin. Alan ammattiostajana pyysin tarjouspyynnön, neuvottelin heidän kanssaan hinnan kohdilleen ja tein tilauksen. Ostotapahtumasta sujuvan teki myös se, että taustalla oli aikaisempi asiakassuhde eli yrityksen toimintatavoista ei tarvinnut olla huolissaan, vaan tiesin homman toimivan kyseisen yrityksen kanssa.
Sain myös paikan päällä myymälässä hyvää palvelua, kun kävin tutustumassa ja valitsemassa takan värin.
Kuinka takan asennus meni?
Asiakas: Takan asennus sujui hyvin. Suomen Sisustustakan ammattilaiset tulivat asentamaan takan sovittuna aikana.
Olet jo hetken kerennyt asustella tässä takan kanssa, miten takka on toiminut?
Asiakas: Takka on toiminut erittäin hyvin. Tässä on huippuhyvä veto, liekit palavat upeasti. Savukaasuimuria ei ole tarvinnut käyttää, vaikka kerrostaloympäristössä asustelenkin. Huomasin positiivisena yllätyksenä sen, kuinka hienon kipinävaloshown takka tarjoaa hiiligrillinä käytettynä. Takan pyörteinen imu kierrättää hiilistä nousevia kipinöitä luoden ihan mielettömän näyn. Missään muussa takassa en ole vastaavaa nähnyt.
Onko takassa jotain tiettyä ominaisuutta, joka on erityisesti miellyttänyt ja missä tilanteessa?
Asiakas: Parhaana ominaisuutena olen kokenut loistavan ruoanlaittomahdollisuuden. Vaikka olisi savuttavaa ruoanlaittoa, minkäänlaisia hajuja ei pääse tunkeutumaan ympäri kotia. Kun kokkailut ovat valmiit ja hiilloksen päälle laittaa muutaman puun, liekki syttyy heti. Sen jälkeen voikin illallistaa tunnelmallinen takkaliekki taustalla.
Tämä sisustustakka on hienon näköinen myös silloin, kun se ei ole päällä. Takkaa ei siis tarvitse jemmata seinän sisään piiloon, vaan takka on upea osa sisustusta. Lisäksi kyseinen sisustustakka on oikein helppo puhdistaa.
Sisustustakan äärellä illalliset saavat uudenlaista kipinää
Kuten tämän asiakastarinan takana oleva Takkahuoneen asiakas, myös sinä voit tuoda kotiisi tunnelmalliset illalliset säkenöivän takkatulen loisteessa – tai grillihetket nuotion ääressä. Nuotiomainen sisustustakka on loistava vaihtoehto etenkin sinulle, joka haluat herättää eloon kaupungin keskellä kauniit, kesäiset grilli-illat.
Vaikka sisustustakka on tyylikäs sisustuselementti, toimii se myös käytännöllisenä osana arkipäiviä ja erityisiä viikonloppuja.
Tervetuloa vierailemaan Suomen Sisustustakka -myymälässä, tai mikäli toivot takkasi löytyvän vaikkapa Tampereelta tai Oulusta, löydät Takkahuoneen palvelevat myymälät myös näiltä paikkakunnilta. Katso kaikki Takkahuoneen myymälät täältä.