Uudenkarhea omakotitalo sai arvoisensa kiertoilmatakan

Takkahuoneen asiakas Kimmo painotti, kuinka takka kuuluu lähes jokaiseen suomalaiseen omakotitaloon – ja niin myös hänen omaansa. Kimmo päätti etsiä uudenkarheaan kotiinsa tyylikkään takan, joka toisi lämpöisen tunnelman talvisiin iltoihin. Unelmien takan etsintä päättyi Porin myymälään, josta hän löysi omakotitaloonsa täydellisen kiertoilmatakan.

Miten päädyit ostamaan takkasi juuri tästä liikkeestä?
Kimmo: Päädyin juuri tähän liikkeeseen aikaisempien hyvien kokemusten, kokonaisvaltaisen palvelun sekä valikoiman laajuuden vuoksi. Porin Takasta oli kaikki tarvittava saatavilla takasta piippuun ja asennuspalveluun saman katon alta.
Miksi päädyit juuri tähän takkaan?
Kimmo: Takka kuuluu lähes jokaiseen suomalaiseen omakotitaloon, ja nautin takkatulen tunnelmasta. Päädyin juuri tähän takkaan Porin Takan ammattilaisten suositusten sekä omien taustatutkimuksieni perusteella. Kiertoilmatakka tuntui oikealta vaihtoehdolta, sillä sen saa nopeasti lämpimäksi, mikäli vaikkapa reissusta tai pimeän talvi-illan saattelemana tulee kotiin myöhään. Tässä takassa minua kiehtoi etenkin modernin ja vanhan tyylin vivahteikas yhdistelmä sekä mahdollisuus maalata takan ulkopinta.

Mitä ominaisuuksia tarkkailit takkaa ostaessasi?
Kimmo: Etenkin takan ulkomateriaali painoi vaakakupissa paljon, sillä halusin ehdottomasti kivipintaisen takan.
Mitkä asiat vaikuttivat ostopäätökseesi?
Kimmo: Hain takalta ennen kaikkea toimivuutta sekä tyylikkyyttä. Porin Takasta löytyi toiveitani vastaava kiertoilmatakka, joten tein suhteellisen nopean päätöksen oston suhteen. Ostopäätökseeni vaikutti myös kilpailukykyinen hinta. Porin Takan myyjä auttoi asiantuntemuksellaan valitsemaan juuri minun kotiini sopivan takan.

Miten ostotapahtuma sujui?

Kimmo: Ostotapahtuma sujui kivuttomasti. Pääsimme Porin Takan kanssa helposti yhteisymmärrykseen ratkaisujen suhteen.

Miten takan asennus meni?

Kimmo: Porin Takasta oli saatavilla asennuspalvelu. Sain takan asennukseen hyviä vinkkejä liikkeestä, joten lähdin itse kokeilemaan asennusta. Jos legojen kanssa on pienenä leikkinyt ja työkalut pysyy kädessä, onnistuu asennus taatusti – mukana tulleet ohjeet olivat varsin selkeät. Lisäksi puhelimen päässä oli Porin Takan ammattitaitoinen asentaja, mikäli olisin tarvinnut apua takan asennusvaiheen aikana. Lopputulos on mielestäni oikein hyvä.

Onko sinulla nostaa jotain tiettyä asiaa, joka koko projektissa oli erityisen hyvää?
Kimmo: Haluan nostaa esille toimivan kokonaisuuden asiakaspalvelusta ostotapahtuman läpivientiin ja tavaran toimitukseen. Olin koko ajan tilanteen tasalla siitä, mitä tapahtuu seuraavaksi ja milloin toimitus saapuu.
Olet hetken kerennyt asustella tässä takan kanssa, miten takka on toiminut?
Kimmo: Viime talvena sain nauttia takkatulen tunnelmasta ja lämmöstä kodissani ensimmäisen kerran. Olen kyllä tykännyt, en vaihtaisi mihinkään! Takka on toiminut hyvin, eikä mitään ongelmia ole ollut. Kiertoilmatakka on hieman erilainen lämmittää kuin varaava takka, joten käytäntöön liittyviä seikkoja on alkuun pitänyt opetella.

Onko takassa jotain tiettyä ominaisuutta, joka on erityisesti miellyttänyt ja missä tilanteessa?
Kimmo: Pidän etenkin siitä, kuinka nopeasti tämän takan saa lämpimäksi. Jos vaikka tulee syksyllä tai talvella kotiin ja tuntee olonsa vähän kylmäksi sisään tullessa, niin ei tarvitse saunaa lähteä lämmittelemään, kun takalla saa helposti aikaan lämpöisen tunnelman.
Tunnelmallinen takka saa kodin tuntumaan kodilta
Uuden tuoksu ja tunne ovat vertaistaan vailla, mutta kodista kodin tekee sen tunnelma. On ihana tulla kotiin, jossa lämmin tunnelma vastaanottaa ja kutsuu luokseen rauhoittumaan pimenevään iltaan. Lempeän takkatulen ääressä kiireinen arki unohtuu, eikä huolet paina.
Takkahuoneen ympäri Suomen palvelevat liikkeet auttavat löytämään juuri oikean takan uudenkarheaan tilaan tai kotiin, jota olet kutsunut kodiksesi jo vuosia. Olipa toiveesi tai tilasi millainen tahansa, Takkahuoneen asiantuntijat tuovat luoksesi parhaan ratkaisun.

Tervetuloa vierailemaan Porin takka – myymälässä, tai mikäli toivot takkasi löytyvän vaikkapa Lahdesta tai Seinäjoelta, löydät Takkahuoneen palvelevat myymälät myös näiltä paikkakunnilta. Katso kaikki Takkahuoneen myymälät täältä.