Nordpeis

Nordpeisin tuoteperheestä löydät seuraavat huippulaadukkaat tuotteet:

Takat

Kamiinat

Varaavat takat

Takkasydämet

Nordpeis ja lämmityshistoria

Takka on kuulunut norjalaisten sydämiin ja koteihin. Norjahan tunnetaan kylmien talvien ja pitkien öiden maana, jossa saadaan runsaasti lunta ja jossa puhaltavat jäätävät tuulet. Tulen rooli on näyttäytynyt aina elintärkeänä, ehkä jopa tärkeämpänä kuin missään muussa maankolkassa. Takka toimii kodin sydämenä: se antaa lämpöä, valoa ja turvallisuutta. Voisi sanoa, että on hengissä on pysytty tulesta saadulla lämmöllä ja sen antaman voiman ansiosta.

Yleensä ajatellaan norjalaisten olevan itse kylmiä. Myyttinen olettamus ei pidä paikkaansa. Kylmän ilmasto aiheuttaa sen, että tulen rooli ei  ilmene ainoastaan norjalaisten historiassa ja perinteissä. Tuli virtaa myös norjalaisten suonissa.

Nykyaikaisen maan vahvat juuret
Tämänpäiväisen Norjan ilmeenä ovat moderni, korkea teknologia sekä kylmyys. Nämä ovat on siunauksia lämmittäjille. Lämmitellä norjalaiset todella tahtovat eikä ulottuvilla oleva uusi teknologia ole pystynyt korvaamaan elävää tulta ja sen lämmönluontia tai tunnelmointia. Norjalaisilla on vahvan ja ikiaikaisen suhteensa elävän tulen kanssa ansioista siihen vankka luottamus. Maassa on koko maailman suurin suhde tulisijoissa taloutta kohden.

Nordpeis on noussut norjalaisen historian kanssa
Miltei kolmen vuosikymmenen ajan Nordpeis on perustamisensa jälkeen ollut valamassa tulisijoihin norjalaista historiaa vanhoin perintein.
Laadun yhdistäminen nykyaikaisen tekniikan kanssa on toiminut menestyksemme avaimena. Alusta saakka lupasimme laatua ja laadun on takaamme myös tänään ja tulevaisuudessa. Takoissamme yhdistämme vanhat perinteemme ja modernin toimivuuden. Tuli luo tunnelman kuten ennenkin, mutta tuoteperheemme täyttävät nykyiset moderneimmat puhtaan palon vaatimukset. Tuloksena näemme norjalaisen elämyksen – nautintoineen, tehokkaane lämmityksineen ja puhtaan omatunnon.

Lämmön lisäksi myös muuta
Tulisijojen asemiin on tullut aikojen saatossa muutoksia, sillä enää kyse ei ole pelkästä lämmönlähteestä, ne on keskisimpiä elementtejä kodeissamme. Nordpeisin tulisijat ovat linjoiltaan puhtaita ja katsojan pääasiallinen huomio keskittyy näin ollen tulenliekkien leikkiin. Kattavan ja laajan perusvalikoimamme ja sen monipuolisten muunnosmahdollisuuksien ansiosta varmistetaan, että pystymme tarjoamaan mieleisesi, ajattomuudeltaan klassikkotasoa olevan takan, josta muodostuu nykyaikaisen kotisi luonnollinen keskipiste.

 

Nordpeis-video

Nordpeis-esitteitä:

Takkamestarit Oulu – ESITE – Nordpeis-mallisto 2015-2016

Takkamestarit Oulu – ESITE – Nordpeis – varaavat takat

Takkamestarit Oulu – ESITE – Nordpeis – kamiinat

 

Ota yhteyttä
close slider