Puunsäästäjän polttokurssi -uutisointia

Katso video klikkaamalla allaolevaa linkkiä.

Yle TV2, Pohjois-Suomen paikallisuutiset, 30.1.2014 klo 19.

Radio: Yle Uutiset Oulu klo 11.35. Puunsäästäjän polttokurssista kohdassa 0:39-1:37.

Videolla käydään erään Puunsäästäjän polttokurssille osallistuvan kotona läpi tulisijan oikeaoppista käyttötapaa. Myöhemmin illalla kurssilla samoja niksejä opetteli täysi tuvallinen oululaisia, n. 50 henkeä.

Ensimmäinen Puunsäästäjän polttokurssi järjestettiin hyvällä vastaanotolla Oulussa maanantaina 27.1.2014. Järjestäjinä toimivat Takkamestarit Oulu, Warma Uunit, Oulun seudun ympäristötoimi ja Suomen Omakotiliiton Oulun Piirijärjestö. Kurssi järjestettiin klo 18-21 Business Oulun koulutustiloissa Teknologiakylässä.

Kurssilla käytiin läpi oikeat tulisijan käyttötavat ja keskusteltiin muutenkin puun säilytyksestä, sytytystekniikasta, puiden lisäyksestä, ilmansyötön ja peltien käyttämisestä aina tuhkien poistamiseen ja nuohoamiseen.

Kurssilla opitut vinkit helpottavat niin nykyisten jo olemassolevien kuin uusien hankinnassa olevien tulisijojen oikeaoppisessa, tehokkaassa käytössä. Sekä kukkaro, ympäristö, että naapuri kiittävät!

Kurssin opettaja, Warma Uunien toimitusjohtaja Vesa Salminen, on järjestänyt vastaavia kursseja ympäri Suomen. Kurssien järjestämisestä myönnettiin Valonian Vuoden Ympäristöteko 2013-palkinto. Kursseja on järjestetty omakotiasujien lisäksi myös viranomaisille.

Lisää kursseja järjestetään kysynnän mukaan keväällä. Seuraa ilmoittelua ja ilmoita itsesi mukaan!

 

Kiitos kaikille osallistujille! Puunsäästäjän polttokurssi on nyt täynnä. Ilmaise kiinnostuksesi, jos haluat päästä myöhemmin järjestettäville kursseille.

sähköpostitse:
info@takkamestaritoulu.fi

tai puhelimella: 044 7411 700.

Ota yhteyttä
close slider