Takkamestarit Oulu

monaco_huone

Tiedotteet

Palvelut

Yhteistyössä

Takkamestarit Oulu on vuonna 2010 perustettu yritys, joka on erikoistunut kiertoilmatakkojen ja varaavien tulisijojen myyntiin ja asennukseen.

Yrityksemme toimintaan kuuluu tulisijojen myynti sekä asennus, ja meidän kauttamme saat myös suunnittelupalvelun. Meiltä asiakas saa nykyaikaiset, tyylikkäät ja modernit tulisijat niin kotiin kuin vapaa-ajan asuntoon. Suuret kokolasiset hissiluukut tuovat valoa ja tunnelmaa. Anna tulen näkyä. Kiertoilmatakat saat haluamallasi pinnalla, esimerkiksi antiikkilaastilla hierrettynä, tasaisella maalatulla pinnalla tai laattapinnalla. Sinä päätät millaisen haluat, suunnittelijamme voi tarvittaessa auttaa.

Erinomainen kokonaispalvelumme perustuu asiakaspalvelun ammattitaitoiseen osaamiseen ja korkealaatuisiin tuotteisiin sekä taitavaan asennuspalveluun.

Kattava ammattilaisten verkosto palvelee yksilöllisesti suunnittelussa, tuotteiden toimittamisessa, asentamisessa sekä laadun seurannassa. Haluamme olla mukana auttamassa Sinua ratkaisuissa, jotka kestävät pitkälle tulevaisuuteen.

Yrityksen perustaja on toiminut varaavien takkojen tekijänä jo vuodesta -1993. Kiertoilmatakkoja on valmistettu ja käytetty euroopassa kymmeniä vuosia, Etelä-Suomessa takat ovat saaneet suuren suosion jo vuosien ajan. Päätimme tuoda tuotteen myös Pohjois-Suomen markkinoille.

Kiertoilmatakat ovat CE-merkittyjä ja täyttävät kaikki EU:n vaatimat päästökriteerit.

Asiakkaamme ovat ottaneet kiertoilmatakat lämmöllä vastaan ja ne ovat tarjonneet todella hyvän vaihtoehdon perinteiselle tulisijalle.

Takoissa tulee esiin niiden lämmitystehokkuus, tyylikkyys ja niiden erinomainen muokattavuus asiakkaan toiveiden mukaan.

Yrityksemme tarjoaa tarvittaessa asiakkaille suunnittelupalvelun.

 

Katso yhteystietomme Ota yhteyttä -sivulta.

 

Ota yhteyttä
close slider