Nordpeis Atlanta

Kuvaus

Nordpeis Atlanta on pienikokoinen kamiina, joka soveltuu hyvin pieniin huonetiloihin. Se on helppo sijoittaa joko vapaasti seisovaksi, suoraa seinää vasten tai kulma-asennettuna.

 • Helppo sijoittaa

  Pienikokoinen puulämmitteinen kamiina, joka soveltuu pienempiin huonetiloihin. Voidaan sijoittaa vapaasti seisovaksi, suoraa seinää vasten tai kulmaukseen.

 • Puhdas palaminen

  Puhdas palaminen on tyyppiominaisuus kaikille takoillemme. Vaihtamalla vanha takkasi tai avotakkasi moderniin takkaamme säästät samalla niin ympäristöä kuin rahaa.

 • Ilmahuuhtelu

  Lasiluukun yläreunassa olevasta kanavasta johdetaan sisään raikasta ilmaa, joka virtaa lasia pitkin tasaisesti alaspäin kuumaan tulipesään. Puhdas ilma estää savukaasuja koskettamasta ja nokeamasta lasia. Se auttaa myös hallitsemaan tulen voimakkuutta.

 • Paloilman asennussarja

  Tässä tuotteessa on palamisilmaliitäntää varten oma liitäntäkohta. Nykyaikaisissa tiiviissä taloissa tulisijan riittävä ja ihanteellinen toiminta edellyttää paloilman syöttöä rakennuksen ulkopuolelta. Palamisilmaliitäntäsarja saatavissa lisävarusteena.

 • Toimitetaan maalaamattomana

  Tulisijamme toimitetaan tehtaalta betonivalmiina eli maalaamattomina ja maalataan vasta asennuksen päätteeksi. Voit siis tehdä takastasi mieleisesi värisen. Suosittelemme tavallista vesiohenteista korkean lämpötilan kestävää maalia tai Nordpeisin omaa betonimaalia.

Lisätiedot

Korkeus

1485 mm

Leveys

531 mm

Syvyys

516 mm

Paino

369 kg

Teho

5 kW

Polttopuiden max. pituus

30 cm