Nordpeis Me Bench

Kuvaus

Nordpeis Me Bench on kamiinasarjan penkillinen malli, joka on saatavissa oikea- ja vasenkätisenä mallina. Lisävarusteiksi voi valita sisustukseesi sopivasti penkin alle sijoitettavat vetolaatikot joko tammi- tai teräsedustoilla.

 • Ainutlaatuinen

  Puulämmitteisen Me-kamiinasarjan penkillinen versio, johon saatavissa runsaasti lisävarusteita

 • Monipuolinen ja muunneltava

  Me Bench on saatavissa oikean- ja vasemmanpuoleisena versiona. Lisävarusteiksi voi valita mm. penkin alle sijoitettavat vetolaatikot.

 • Polttaa puhtaasti

  Kaikki takkamme ja kamiinamme polttavat puhtaasti. Tulisijan vaihtaminen moderniin puhtaasti polttavaan säästää sekä ympäristöä että rahaa.

 • Ilmahuuhtelu

  Lasiluukun yläreunassa olevasta kanavasta johdetaan sisään raikasta ilmaa, joka virtaa lasia pitkin tasaisesti alaspäin kuumaan tulipesään. Puhdas ilma estää savukaasuja koskettamasta ja nokeamasta lasia. Se auttaa myös hallitsemaan tulen voimakkuutta.

 • Paloilman asennussarja

  Tässä tuotteessa on palamisilmaliitäntää varten oma liitäntäkohta. Nykyaikaisissa tiiviissä taloissa tulisijan riittävä ja ihanteellinen toiminta edellyttää paloilman syöttöä rakennuksen ulkopuolelta. Palamisilmaliitäntäsarja saatavissa lisävarusteena.

Lisätiedot

Korkeus

916 mm

Leveys

1200 mm

Syvyys

340 mm

Paino

149 kg

Teho

5,8 kW

Polttopuiden max. pituus

37 cm