Nordpeis Me Ceiling

Kuvaus

Nordpeis Me Ceiling on ensimmäinen kattoon asennettava kamiinamme. Tämä joka kodin katseenvangitsija riippuu katosta kuin koru. Kun valitset sivulasillisen Ceiling-mallin, tuli näkyy silloin hienosti kolmeen suuntaan. Me Ceiling voidaan asentaa myös kaltevalle sisäkatolle erikoistilattavan kiinnitysosan avulla.

 • Katosta riippuva

  ME Ceiling ripustetaan roikkumaan katosta. Ripustusosan jatkamista varten lisävarusteena saatavissa kattokiinnitysmoduulin jatko-osa (verkko).

 • Kattoon asennettava

  Me Ceiling on ensimmäinen kattoon asennettava kamiinamme, joka riippuu katosta kuin koru.

 • Polttaa puhtaasti

  Kaikki takkamme ja kamiinamme polttavat puhtaasti. Tulisijan vaihtaminen moderniin puhtaasti polttavaan säästää sekä ympäristöä että rahaa.

 • Ilmahuuhtelu

  Lasiluukun yläreunassa olevasta kanavasta johdetaan sisään raikasta ilmaa, joka virtaa lasia pitkin tasaisesti alaspäin kuumaan tulipesään. Puhdas ilma estää savukaasuja koskettamasta ja nokeamasta lasia. Se auttaa myös hallitsemaan tulen voimakkuutta.

 • Paloilman asennussarja

  Tässä tuotteessa on palamisilmaliitäntää varten oma liitäntäkohta. Nykyaikaisissa tiiviissä taloissa tulisijan riittävä ja ihanteellinen toiminta edellyttää paloilman syöttöä rakennuksen ulkopuolelta. Palamisilmaliitäntäsarja saatavissa lisävarusteena.

Lisätiedot

Korkeus

1500 mm

Leveys

520 mm

Syvyys

340 mm

Paino

87 kg

Teho

5,8 kW

Polttopuiden max. pituus

37 cm