Nordpeis Me Oak

Kuvaus

Me Oak on uniikki takka sekä muotoilultaan että siksi, että sitä valmistetaan vain 300 kappaletta. Pyöreä tulipesä lepää tammiverhoillun jalustan päällä. Jalustan alaosaan on kiinnitetty numerolaatta, johon on merkitty takan numero eksklusiivisessa ”Limited Edition” -sarjassa. Tulipesä on saatavana sekä sivulasilla että ilman sitä. Sivulasi saa liekin näkymään useammasta kulmasta. Me Oakin toimitusversiona on käsittelemätön tammi, mikä tarjoaa mahdollisuuden käsitellä se joko neutraalilla tai pigmentoidulla öljyllä.

 • Eksklusiivinen Limited Edition -sarja

  Me Oak -takkoja on valmistettu ainoastaan 300 kpl ja jokaisessa niistä on oma numerolaatta pylvään alaosassa.

 • Ainutlaatuinen muoto ja monia vaihtoehtoja

  Pyöreä tulipesä lepää tammiverhoillun jalustan päällä, joka todella erottuu muista takoista. Voit käsitellä jalustan puun petsillä ja saada takan, joka on sekä uniikki että kodin persoonallisen ilmeen mukainen.

 • Puhtaasti palava

  Kaikki takkamme ja uunimme on puhtaasti palavia. Vaihtamalla puhtaasti palavaan tulipesään säästät sekä ympäristöä että lompakkoa.

 • Ilmahuuhtelu pitää lasin puhtaampana

  Puhdasta ilmaa päästetään sisään lasin yläreunassa olevan kanavan kautta, joka huuhtelee lasia verhon tavoin kuumassa tulipesässä. Puhdas ilma estää savukaasuja pääsemästä kosketuksiin lasin kanssa ja nokeamasta sitä. Ilmahuuhtelu auttaa myös hallitsemaan tulen voimakkuutta.

 • Paloilman asennussarja

  Tässä tuotteessa on palamisilmaliitäntää varten oma liitäntäkohta. Nykyaikaisissa tiiviissä taloissa tulisijan riittävä ja ihanteellinen toiminta edellyttää paloilman syöttöä rakennuksen ulkopuolelta. Palamisilmaliitäntäsarja saatavissa lisävarusteena.

 

Lisätiedot

Korkeus

1146 mm

Leveys

520 mm

Syvyys

340 mm

Paino

91 kg

Teho

5,8 kW

Polttopuiden max. pituus

37 cm