Nordpeis Me Wall

Kuvaus

Nordpeis Me Wall kiinnitetään seinään asennusmateriaalista riippuen joko säteilysuojan kanssa tai sitä ilman. Pyöreän kamiinan halkaisija on vain 52cm. Me-kamiinoissa voidaan käyttää jopa 37cm pitkiä polttopuita. Muistathan, että tulenarasta materiaalista valmistettu lattia Me Wall -kamiinan edessä on aina suojattava paloturvallisella materiaalilla.

 • Uniikki

  Puulämmitteinen Me on ainutlaatuinen kamiinasarja, joka antaa huoneelle persoonallisen ilmeen.

 • Me Wall ilman säteilysuojaa voidaan kiinnittää suoraan muurattuun hormiin tai muusta, ei tulenarasta materiaalista valmistettuun seinään.

  Me Wall on ensimmäinen seinään kiinnitettävä puulämmitteinen kamiinamme. Se voidaan asentaa suoraan tiilestä tehtyä savupiippua tai muuta palamatonta materiaalia vasten.

 • Polttaa puhtaasti

  Kaikki takkamme ja kamiinamme polttavat puhtaasti. Tulisijan vaihtaminen moderniin puhtaasti polttavaan säästää sekä ympäristöä että rahaa.

 • Ilmahuuhtelu

  Lasiluukun yläreunassa olevasta kanavasta johdetaan sisään raikasta ilmaa, joka virtaa lasia pitkin tasaisesti alaspäin kuumaan tulipesään. Puhdas ilma estää savukaasuja koskettamasta ja nokeamasta lasia. Se auttaa myös hallitsemaan tulen voimakkuutta.

 • Paloilman asennussarja

  Tässä tuotteessa on palamisilmaliitäntää varten oma liitäntäkohta. Nykyaikaisissa tiiviissä taloissa tulisijan riittävä ja ihanteellinen toiminta edellyttää paloilman syöttöä rakennuksen ulkopuolelta. Palamisilmaliitäntäsarja saatavissa lisävarusteena.

 

Lisätiedot

Korkeus

520 mm

Leveys

520 mm

Syvyys

364 mm

Paino

78 kg

Teho

5,8 kW

Polttopuiden max. pituus

37 cm