Nordpeis Salzburg R

Kuvaus

Nordpeis Salzburg R on pyöreä ja näyttävä uutuustakka. Koko Salzburg-sarjamme tapaan takan sydämessä on lämpöä varaavaa PowerStone-betonia. Sydämessä on kanavia, jotka keräävät lämmön ja hyödyntävät polttopuun mahdollisimman tehokkaasti. Vain muutamalla lämmityskerralla Salzburg luovuttaa lämpöä ympäri vuorokauden ja lämmittää erittäin miellyttävästi ja tehokkaasti. Salzburg R -mallissa on kaikki mitä tarvitset takaltasi. Kätevän tuhkalaatikon, puhdaspalotekniikan ja kaasutiiviin luukun ansiosta Salzburg R sopii mitä mainioimmin moderneihin uudisrakennuksiin. Salzburg R voidaan sijoittaa huonetilassa suoralle seinälle, kulmaukseen tai vapaasti seisovaksi. Riittävän palamisilman varmistamiseksi varsinkin alipaineisissa taloissa on takka hyvä varustaa paloilman liitossarjalla.

Takka voidaan liittää savupiippuun päältä, takaa tai sivulta ja palamisilma voidaan tuoda suoraan ulkoa lisävarusteena saatavan palamisilmaliitäntäsarjan avulla.

Värin ja pinnoituksen voit valita juuri sinulle sopivaksi. Betonisen takan voi maalata, rapata, slammata tai laatoittaa.

Lisätiedot

Korkeus

1800 / 1998 / 2220mm

Leveys

630 mm

Syvyys

630 mm

Polttopuiden max. pituus

50 cm