TUOTTEET

Tarpeeseesi sopiva tulisija

TAKAT

Takka on paitsi kaunis sisustuselementti, myös ekologinen lisälämmönlähde kylminä kausina. Valikoimastamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja eri tarpeisiin, olitpa sitten rakentamassa uutta tai saneeraamassa vanhaa.

KIERTOILMATAKAT

Kiertoilmatakassa puu palaa eri tavalla kuin avotakassa tai varaavassa takassa. Kiertoilmatakka kierrättää huoneen ilmaa takkasydämen ja tulisijan välissä, lämmittäen ilman takan rakenteissa ja palauttaen sen sitten takaisin huoneeseen. Näin myös lattiapinnat pysyvät lämpiminä. Kiertoilmatakka on myös kevyempi, joten sen voi asentaa jopa puulattian päälle, ilman pohjan vahvistusta.

VARAAVAT TAKAT

Varaavalla takalla pystyt lämmittämään huonetta pitkään, sillä kivimassa sitoo itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä huoneilmaan vielä pitkään palamisen jo loputtua. Varaavan takan tehtävänä on sitoa massaansa tuottamaansa lämpöä ja säteillä tätä lämpöä ympäristöön hyvinkin kauan.

TAKKASYDÄMET

Takkasydämellä tulisijan toteutusmahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat – takan ulkoasu voidaan muurata juuri toiveidesi mukaiseksi. Takkasydämen avulla muutat myös vanhan avotakkasi energiatehokkaammaksi ja modernin näköiseksi.

KAMIINAT

Kamiinat ovat siroja ja kauniita ratkaisuja, kun halutaan pienikokoinen mutta tehokas tulisija kotiin tai mökille. Valikoimastamme löytyy niin perinteisiä kuin erittäin modernejakin kamiinoita, jotka kääntävät katseita.

BIOTAKAT

Biotakkojen keraaminen poltin takaa turvallisen palamisen ja ne ovat pikemminkin sisustuselementtejä kuin lämmönlähteitä. Biotakan voi asentaa keskelle huonetta tai seinälle täysin vapaasti ja yksilöllisesti.

PUUHELLAT JA LIEDET

Puuhellat ovat yhä suuressa suosiossa paitsi ekologisen lämmitysmuotonsa vuoksi, myös perinteisen ruoanvalmistustavan trendien mukaisesti. Tutustu valikoimaamme ja valitse juuri sinulle sopiva ratkaisu, tai teetä perinteisesti muurattu, yksilöllinen leivinuuni meidän avustuksellamme

KIUKAAT

Nauti löylyistä turvallisesti – anna meidän huolehtia kiukaan, kiuaspiipun ja tarvittavien varusteiden toimittamisesta ja asennuksesta.

Kysy meiltä Narvin tuotteista!

HORMIT

Suomen olosuhteisiin sopivat kestävät, paloturvalliset ja laadukkaat hormit asennettuna, osa-asennuksena tai tarviketoimituksena. Valitse takkaasi sopiva hormi piippulaskurin avulla.

MEISTÄ SANOTTUA

Kari
Read More
Hyvät ja siistit tilat, tuotteet hienosti esillä. Palvelu pelaa, ratkaisut löytyvät.

- 2020 -
Jouni
Read More
Huippuhyvä palvelu

- 2021 -
Janikka
Read More
Hyvä palvelu, ammattimiehet asentaa

- 2020 -
Previous
Next