CONTURA

Tarpeeseesi sopiva tulisija

Conturan takat ja kamiinat ovat muutakin kuin lämmönlähde. Jokainen malli ja takka on muotoiltu ja valmistettu suurella huolellisuudella. Contura on kodin osa, rakastettu huonekalu, joka jakaa lämpöä. Conturalla on myös pitkä sekä muotoilun että tekniikan innovointiperinne. Olemme ylpeitä Conturasta. Olemme kiteyttäneet ylpeytemme kolmen lauseen arvoperustaan.

Sytytä takka ja nauti hyvällä omallatunnolla – takka on ympäristöystävällinen ja erittäin taloudellinen. Contura-takat ovat hiilidioksidi-neutraaleja tehokkaan palamistekniikan ansiosta, joka varmistaa erinomaisen lämpötalouden ja minimaaliset päästöt.

Contura-takat on valmistettu Ruotsissa maailman nykyaikaisimmassa takkatehtaassa. Pyrimme minimoimaan ympäristövaikutuksemme, edistämään ihmisoikeuksia ja noudattamaan hyvää liiketoimintaetiikkaa. Meillä on korkeat laatustandardit – kaikissa tuotantovaiheissa.

Kodit ovat yhtä erilaisia, kuin omistajansa. Siksi meillä on kattava valikoima ajattomia takkoja, joille on ominaista tyylikäs muotoilu ja hyvät toiminnot. Conturalla on kaikkiin tyyleihin sopivia takkoja.

MEISTÄ SANOTTUA

Kari
Read More
Hyvät ja siistit tilat, tuotteet hienosti esillä. Palvelu pelaa, ratkaisut löytyvät.

- 2020 -
Jouni
Read More
Huippuhyvä palvelu

- 2021 -
Janikka
Read More
Hyvä palvelu, ammattimiehet asentaa

- 2020 -
Previous
Next