KIUKAAT JA TARVIKKEET

Tarpeeseesi sopiva tulisija

NARVI KIUKAAT JA TARVIKKEET

Nauti löylyistä turvallisesti – anna meidän huolehtia kiukaan, kiuaspiipun ja tarvittavien varusteiden toimittamisesta ja asennuksesta.

Kysy meiltä Narvin tuotteista!

PERMETER SMOOTH

SAUMATON TERÄSHORMI

TYYLIKÄS JA TURVALLINEN TERÄSHORMI

Pannaton, tyylikäs ja turvallinen teräshormi kaikkiin puulämmitteisiin tulisijoihin. Permeter hormissa on käytetty sintraantumatonta keraamista eristettä, joka tekee siitä huipputurvallisen. Ulkonäköön on panostettu tekemällä piipusta Smoothin sileä, ilman erillisiä kiinnityspantoja. Piiput on CE-merkitty, testattu EN tuotestandardin mukaisesti ja myös testattu lämpötilaluokkaan T-600 (1.1.18 tuli uusi asetus, minkä mukaan piippu pitää asentaa työmaalla).

RONDO PLUS

MONIPUOLINEN HARKKOPIIPPUJÄRJESTELMÄ

MARKKINOIDEN MONIPUOLISIN HORMIJÄRESTELMÄ

Valmispiippu harkoista ei ole ollut koskaan näin helppoa hankkia! Valmiit osat lähtökappaleesta piipunhattuun mahdollistavat helpon modulaarisen asennuksen. Valikoimasta löytyy useista kokoja. Keraaminen sisäputki mahdollistaa piipun käytön myös haponkestävyyttä vaativissa teollisuuskohteissa. Piippu voidaan toimittaa yhdellä sisäputkella, tai tupla sekä triplapiippuna.

ISOKERN

HARKKOPIIPPU HOHKAKIVESTÄ

PALOTURVALLINEN HOHKAKIVIPIIPPU

Valmispiippu Isokern valmistetaan islantilaisesta hohkakivestä ja se soveltuu hienosti puulämmitteisiin tulisijoihin. Piippu koostuu yksittäisistä harkkoelementeistä, tulisijojen liitosaukot työstetään paikanpäällä ja on siksi helppo sekä nopea asentaa. Isokern-hormi on erinomainen vaihtoehto taloihin joihin halutaan tulisijavaraus tai kohteisiin johon tulisija hankitaan vasta myöhemmin, tai ei haluta päättää tulisijan mallia vielä rakennusvaiheessa.

MEISTÄ SANOTTUA

Kari
Read More
Hyvät ja siistit tilat, tuotteet hienosti esillä. Palvelu pelaa, ratkaisut löytyvät.

- 2020 -
Jouni
Read More
Huippuhyvä palvelu

- 2021 -
Janikka
Read More
Hyvä palvelu, ammattimiehet asentaa

- 2020 -
Previous
Next