Yksilölliset kiertoilmatakat, valurauta/Premium

LEDA LOGO_Guss

”VALURAUTA ON LAATUA”

Huippulaadukkaat LEDA -kiertoilmatakat valmistetaan Saksassa, Leerin noin 34 000 asukkaan kaupungissa. Tehdas kantaa kaupungin läpi virtaavan hurmaavan Leda-joen nimeä. Takkojen runkomateriaali on kestävä ja pitkäikäinen valurauta. LEDA -valurautatehdas on toiminut alalla jo vuodesta 1873 alkaen. LEDA toimittaa valurautaosat omien tuotteidensa lisäksi myös kymmenille muille tunnetuille tulisijavalmistajille sekä muun teollisuuden valurautaosat. Tulisijojen ja muiden valurautatuotteiden valmistus tapahtuu kokonaisuudessaan oman katon alla perinteikkäässä käsityökaupungissa. Pitkän tähtäimen tuotannossa pyritään huoltovapauteen ja luotettavuuteen.

 

leda-leer-kartta

 

LEDA SERA -takkasydämet ovat hissiluukullisia takkasydämiä. Mallistossa on viisi eri sarjaa erilaisilla näyttävillä tulinäkymillä. Huomaa valurautarakenne, puhdas palotekniikka sekä patentoitu, vastapainoton hissiluukkujärjestelmä. Hyödynnä myös älykkäästi suunniteltu hormiliitosten mahdollisuus.

 

 

LEDA VIDA -takkasydämet ovat saranaluukullisia takkasydämiä. Mallistossa on kaksi sarjaa suoralla luukulla tai läpipesällä. Valurautarakenne ja joustavat mahdollisuudet hormiliitännissä tekevät VIDA-sarjasta hyvän vaihtoehdon moneen tilaan.

 

 

Ota yhteyttä
close slider