PALVELUT

Tarpeeseesi sopiva tulisija

Takkamestarit Oulu & Rovaniemi on täyden palvelun tulisijakauppa. Meiltä saat kaiken mitä tulisijahankinnassasi tarvitset, suunnittelusta toteutukseen. Halusitpa ostaa pelkän tulisijan tai täyden palvelun ”Tulitikut käteen”, olemme apunasi. 

Jos haluat että tulemme paikan päälle arvioimaan tarpeesi ja antamaan ammattilaisen vinkit tulisijasta, temme sen mielellämme, ilman veloitusta!

Halutessasi puramme myös vanhan takkasi pois ennen uuden asennusta.

Käytämme omia asentajia jotka ovat luotettavia alan ammattilaisia. Tehtäväksesi jää vain polttopuiden hankinta.

SUUNNITTELUPALVELUT

Suunnittelun lähtökohtana on asiakkaan toiveet ja tarpeet. Tavoitteenamme on toimivampi, rennompi ja kauniimpi arki. Miltä haluat takkasi näyttävän?

Mihin takkatuli halutaan näkyvän: eteen, sivuille, kolmeen suuntaan? Vai läpi kahteen eri huoneeseen? Korkealta, matalalta? Voiko takkasi olla ripustettuna seinälle, voiko takkasi pyöriä akselinsa ympäri? Entä voisiko takkasi roikkua katosta koskematta maahan?

Lisäksi hormin suunnittelulla ja suunnittelun mukaan ottamiseksi mahdollisemman aikaisessa vaiheessa projektia saadaan varmistettua paras mahdollinen ja turvallinen ratkaisu.

Ota palaveriin mukaan mahdolliset kotisi piirustukset tai lähetä ne meille sähköpostitse. Vanhan takan purkamistapauksessa auttavat myös takasta otetut valokuvat.
Yksilöllisissä toteutuksissa laadimme tarvittaessa 3D-luonnoskuvat takastasi.

MEISTÄ SANOTTUA

Kari
Read More
Hyvät ja siistit tilat, tuotteet hienosti esillä. Palvelu pelaa, ratkaisut löytyvät.

- 2020 -
Jouni
Read More
Huippuhyvä palvelu

- 2021 -
Janikka
Read More
Hyvä palvelu, ammattimiehet asentaa

- 2020 -
Previous
Next