Palvelut

016Asennuspalvelu ja muut vaihtoehdot:

Täysi asennuspalvelu avaimet käteen -periaatteella. Sinun ei tarvitse kuin valita malli, me hoidamme loput!

Vaihtoehtoisesti:
– asennamme takan pinnoitusta vaille valmiiksi
– annamme asennuksellemme 3 vuoden takuun

Voit myös ostaa kauttamme pelkän takan tarvikkeineen, toimitamme myös hormeja! Myös mahdollisesti tarvittavat palomuurit ja pohjanvahvistukset saat meidän kauttamme.

Saneerauskohteen vastaavan työnjohtajan palvelut:

Oulun kaupungin ja Kempeleen kunnan valtuuttamat vastaavan työnjohtajan palvelut sinulle, joka remontoit ja haluat saneerauskohteeseesi uuden tulisijan. Lähes jokaiseen kotiin voi rakentaa takan jälkikäteen. Ota meihin yhteyttä, teemme tulisijakartoituksen veloituksetta. Löydettyämme sinulle sopivan tulisijan, autamme sinua viranomaisten vaatimien piirustustusten päivityksessä, pääsuunnittelijan palveluissa  ja vastaavan työnjohtajan palveluissa. Kysy tarjous myös näistä.

Suunnittelupalvelu:

Suunnittelun lähtökohtana on asiakkaan toiveet ja tarpeet. Tavoitteenamme on toimivampi, rennompi ja kauniimpi arki. Miltä haluat takkasi näyttävän? Teemme sinulle 3D-luonnoskuvat takasta toiveidesi mukaan.

Kotikäyntipalvelu:

Ilmainen arviointikäynti kotonanne.

Yksityinen esittely:

Varaa aika yksityiselle esittelylle liikkeessämme, saat taatusti asiantuntevaa palvelua ja keskitymme vain sinun tarpeisiin.

Rahoitus:

Takan hankinassa ei kannata jättää toiveita pois! Siksi rahoituksemme auttaa saamaan kerralla toiveidenne mukaisen takan. Saat joustavan rahoituksen itsesi tarpeisiin. Saat rahoituspäätöksen heti myymälässä käydessäsi, ajokorttisi toimii henkilötunnisteena.

Mallit4

 

 

 

Side 3 Pitkä taso edestä

Side 3 Pitkä taso etuoikealtaContura i41 Vuolukivi-001

Side 3 pitkä taso sivuFiona 75 viistekulmilla ja kaakeleilla2-001 Fiona 75 viistekulmilla ja kaakeleilla-001Fiona 75 viistekulmilla ja kaakeleilla3-001EdilKamin Thermofire saranaluukulla ja puuhyllyllä-001Ci30-luonnoskuva

Ota yhteyttä
close slider