TIETOSUOJA

Tietosuoja

Takkamestarit Oulun tietosuojaseloste

Yhteystiedot

Rekisterinpitäjä: Takkamestarit Oulu Oy. Tapsitie 6, 90620 Oulu.

Yhteyshenkilö: Sami Ronkainen, p. +358 (0) 44 7411 700, sami.ronkainen(at)takkamestaritoulu.fi

Henkilötietojen keräämisen tarkoitus

Käytämme sivustollamme evästeitä ja keräämme tietoja sivustoanalytiikan sekä yhteydenottolomakkeiden kautta. Keräämämme tiedot auttavat meitä kehittämään markkinointiamme ja palveluitamme.

Sivustoanalytiikka

Keräämme analytiikkatietoja parantaaksemme sivustomme käyttökokemusta, sekä suunnitellaksemme ja kehittääkseemme asiakaskokemusta ja palveluitamme.

Yhteydenottolomakkeet

Sivustollamme on käytössä yhteydenottolomakkeita, jotka keräävät henkilön nimen, sähköpostiosoitteen ja joissakin tapauksissa puhelinnumeron. Käyttäjän lähettäessä lomakkeen, annetut tiedot tallentuvat rekisteriimme. Voimme käyttää niitä markkinointitarkoituksissa, kuten sähköpostitse lähetettävissä uutiskirjeissä tai tuotetarjouksissa. Uutiskirjetilauksen voi perua milloin tahansa.

Tietojen käsittely ja luovuttaminen

Tietoja käsittelevät vain asianmukaiset henkilöstömme jäsenet eikä tietoa jaeta tarpeettomasti eteenpäin kolmansille osapuolille. Tietoja säilytetään vain tarpeellinen aika, joka riippuu kerätyn tiedon luonteesta. Verkkosivujemme kautta kerätyt tiedot ovat ainoastaan yrityksen omiin tarkoituksiin, jotka on kuvattu yllä.

Sivustollamme on käytössä on SSL-varmenne jolla palveluntarjoajan identiteetti on varmennettu. SSL-varmenne varmistaa salatun yhteyden käyttäjän koneen ja palvelimen välillä. Suojauksen voimassaolo on nähtävillä selaimen osoiterivin yhteydessä.

Rekisteröidyn oikeus henkilötietoihin

Rekisteröidyllä, eli palvelun käyttäjällä, on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot rekisteristä ja tarvittaessa vaatia niiden oikaisua, poistamista tai siirtoa järjestelmästä toiseen. Rekisteröidyllä on oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä, oikeus peruuttaa aiemmin annettu suostumus tietojen käsittelylle, oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle ja oikeus kieltää tietojensa käytön suoramarkkinointitarkoituksiin.